Naši partneri:
Alu-kon

Tvrtka Alu-kon se kroz dugogodišnji rad na poslovima izvođenja aluminijskih fasada svih vrsta, te sustava prozora i vrata, afirmirala kao renomirana tvrtka, te se svrstala u sami vrh kao vodeće tvrtke u zemlji, u tom segmentu djelovanja i poslovanja.

Aluprof

Aluprof je snažan Europski brand s područja arhitektonskih aluminijskih sustava fasada, roleta i sustava prozora i vrata. Proizvode odllikuju visoke tehničke kvalitete, konkurentne cijene, brza prilagodljivost tržištu i učinkovit distribucijski sustav.

Bug

BUG-Alutechnik GmbH je ime za više od 55 godina kvalitete u proizvodnji pojedinih sustavnih rješenja za gradnju.

Inovativni sustavi razvijeni su u skladu s najvišim standardima kvalitete te dizajnom koji prati najsuvremenija artitektonska rješenja.

O nama

Program roleta obuhvaća vlastiti proizvodni program. Upravo nam vlastita proizvodnja omogućuje maksimalnu prilagodljivost (ovog vrlo osjetljivog, ali i zahtjevnog segmenta) želji investitora-naručitelja, ali i uklopivosti u cijelu osmišljenu kompoziciju interijera i eksterijera. Funkcionalnost i kvaliteta pri tom nastojanju, moraju zadovoljiti najviše standarde.
„Rolete trgovina“ d.o.o. je logična posljedica nastojanja naše Grupe, da uz vrhunsku izgradnju i uređenja prostora i objekata, našim klijentima ponudimo što kompletniju uslugu. Eksterijer je u današnjoj kulturi stanovanja i standardu života, postao eksterijerski dio interijera. Pri tom je zahtjev za očuvanjem privatnosti pojačan, što je proizvođače s područja proizvoda zaštite od sunca natjerao na dodatan napor. Traganje za rješenjima koja doprinose očuvanju energije uz istovremenu omogućavanje veće osvjetljenosti prostora, uklopivosti roleta u dizajn, kao i veće fleksibilnosti u upotrebi u stvaranju novih koncepcija arhitekture za poslovnu i privatnu namjenu, rezultiralo je čitavim nizom novih rješenja, uz nezaobilaznu upotrebu automatike i kompjutorizacije.
Naša je roletarska djelatnost je vezana uz suradnju s renomiranim proizvođačima alu i pvc programa roleta, ali i kompletnog asortimana alu i pvc stolarije
Za podizanje i spuštanje roleta, koristimo proizvode vrhunskih svjetskih proizvođaća elektromotora
Siral
Jedna od vodećih svjetskih tvrtki koja, svako malo, proizvede novu generaciju kvalitetnih motora. Ponuda obuhvaća i posebne motore, koji su prilagođeni posebnim situacijama. Ova je tvrtka već desetljećima lider u inovacijama, koje su vremenom postale standard.
Elero
Elero je linija proizvoda koja nudi široki raspon pogona i kontrole, kao i veliki izbor električne i mehaničke opreme. U mogućnosti primjene obuhvaćaju rolete, venecijanere, sekcijska vrata... Elero je poznat u cijelom svijetu, zahvaljujući svojoj revolucionarnoj tehnologiji i inovacijama proizvoda najviše razine kvalitete.
Somfy
Visokokvalitetni motori prilagodljivi konkretnim situacijama, proizvedeni da maksimalno funkcionalno obavljaju svoj zadatak, a da su pri tom potpuno uklopivi u dizajnersko-arhitektonske zamisli. Neka od obilježja su: jednostavno rukovanje, provjeren rad, prikladnost za daljinsko, centralno, ali i za automatsko-senzorsko upravljanje...
Na vrh stranice