Kutija za rolete:
unutarnje kutije
vanjske alu kutije
ugradbene kutije
podžbukne kutije

Naša se kutija jednostavno ugrađuje. Bez obzira da li se radi o novogradnji ili sanaciji starijeg objekta, prozor i kutija rolete tvore jedinstveno harmonično tijelo. Osim toga, naša kutija za roletu ispunjava sve Vaše zahtjeve za zaštitu od buke i topline, te doprinosi ukupnoj uštedi na potrošnji energije. Postiže se i bolji estetski sklad prostora, jer se kutija u prostoru ne vidi.

U našoj su ponudi moderne rolete. Kupci mogu birati između standardnih i vanjskih roleta. Osim na nove objekte, moguće ih je ugraditi naknadno, na već montirane prozore. Isto tako možemo Vam ponuditi podizanje roleta pomoću roletautomata, kurble ili elektromotora. Isporučujemo i rolete opremljene mrežom protiv insekata.

Alu i PVC Rolete

Rolete

U našoj su ponudi rolete naše vlastite proizvodnje. U njihovoj proizvodnji, surađujemo s renomiranim tvrtkama, kako bismo Vam ponudili vrhunski proizvod.

Rolete pružaju zaštitu od vjetra, kiše, snijega, hladnoće, vrućine, sunca, znatiželjnih pogleda… Takodjer pružaju zaštitu i od provala. Rolete imaju i estetsku funkciju: podižu izgled vašeg doma. Ugrađivanje roleta daje objektu bolju izolaciju, značajno smanjuje troškove grijanja i hlađenja. Kada su podignute, roletne su praktično nevidljive. Pri izboru najadekvatnijeg rješenja, dostupne su Vam rolete u svim ral bojama.

Alu Rolete

Aluminijske rolete posebno su pogodne kao vanjske.
Bitna odlika naših aluminijskih lamela je da su punjene poliuretanom, što dodatno povećava izolaciju. Plaštevi (lamele), kao i kutije, mogu biti u različitim bojama.

Pvc rolete

Naši sistemi roleta nude tipove i varijante u svim veličinama. Namijenjeni su za uporabu u novogradnji, kao i za objekte u renoviranju. Vrlo su zahvalne za zatvaranje balkona i loggia...

Prednosti roleta:
  • Široka paleta boja kutije i lamela
  • Izuzetno jednostavna upotreba
  • Tihi rad
  • Razne vrste pogona: motorni pogon sa raznim vrstama upravljanja, pogon pomoću ručke za vrtnju, ili klasično potezanje remena
  • Integrirana mrežica za insekte
  • Dugovječnost
Na vrh stranice