U mogućnosti smo Vam ponuditi maksimalnu individualnost pri odabiru, sve alu i pvc profile za različite namjene u različitim dizajnerskim varijantama. Tako možete biti sigurni da će vaši prozori, vrata, zimski vrtovi... pridonijeti posebnom naglasku stila i ambijenta stanovanja, te harmoniji ukupne arhitektonske izvedbe vašeg objekta.

Alu i PVC Stolarija

U ponudi alu i pvc stolarije surađujemo s našim partnerima, specijaliziranim za visokokvalitetnu proizvodnju, dokazanu već nekoliko desetljeća. Nakon izmjere i dogovora vezanim za Vaš zahtjev, nacrte online upućujemo u proizvodne punktove (ovisno o vrsti profila, da li je u pitanju alu ili pvc...) Isti trenutak počinje proizvodnja istih.

Po završenoj izradi, dovozimo ih do Vašeg objekta i vršimo ugradnju.

Bogata ponuda

Nudimo Vam raznovrstan izbor oblika i mogućnost odabira gotovo svih ral boja. Također i profile većine renomiranih proizvođača alu i pvc-a. Za bezbrojne arhitektonske mogućnosti, nudimo Vam odgovarajući oblik i izvedbu. Tako na primjer s prozorima zaobljenih i kosih oblika, kao i sa dekorativnim lajsnama, možete naglasiti stil Vaše kuće i stvoriti poseban dojam njezina izgleda te ispuniti svoja očekivanja.

Također je moguće dobiti impresivnu, harmoničnu sveukupnu sliku, koja oduzima dah. S našim sistemom prilagodbe nemate neostvarenih želja.

Na vrh stranice